Endüstriyel mutfak logo

CE Belgeli Yer Ocağı ve Kosan Ocak alırken dikkat edilecekler

  • Üretim Şekli

    Mutfakta kullanılacak olan ürün 304 cr-ni paslanmazdan olması tercih edilmelidir.
  • Model

    Model olarak mutfakta ergonomik kullanıma uygun olmalıdır. Üretim ölçü standartlarına uygun olmalıdır.
  • Sınıflandırma

    Tek yanışlı ve çift yanışlı olarak iki ayrı yer ocağı mevcuttur.

CE Belgeli yer ocağı ve kosan ocağın faydaları

  • Yüksek Kapasite

    Yemek yiyecek kişi sayısına göre büyük tencerelerin çabuk ve seri pişirme yapılacağı ocaktır.
  • Güvenlik

    CE Belgeli ocaklarımızın yüksek güvenlik standartlarına uygunluğu test edilmiştir.
  • Hijyen

    Mutfak hijyeni olarak dizayn edildiğinden temizliği ve bakımı çok kolaydır.

CE Belgeli Ocaklar

kosan-ocak-yer-ocagi-ce-belgesi.jpg   kosan-ocak.png