Endüstriyel mutfak logo

CE Belgeli Yemek Tezgahı ve Benmari alırken dikkat edilecekler

  • Tercih

    1 tür yemek tezgahı vardır. Sulu sistem ve kuru sistem. Öncelikle hangisini alacağımızı bilmemiz gerekir. Sulu sistemde yemek küvetlerinin altında paslanmaz havuzlar bulunur. Bunların içerisine su koyarak altındaki brülör ile ısıtılabilen sistemlerdir. Kuru sistem ise tek tek bağımsız brülör ile 10 mm. pleyt sacın ısınması ile sağlanan sistemdir.
  • Kapasite

    Kaç çeşit çorba ve yemek çıkaracağımızı bilerek alım yapmalıyız. Hizmet vereceğimiz kapasite göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Görsellik

    Yemek tezgahları (benmariler) müşterinin göreceği yerde olduğundan görsel olarak da kullanacağımız ortama uygun olarak imal edilmelidir.

Yemek tezgahlarının faydaları

  • Sunum

    Dağıtımı yapılacak yemek çeşitleri müşterinin gözüne hitap edecek vaziyette olmalıdır. Tezgaha konulduğunda yemeklerin albenisi olmalıdır.
  • Avantaj

    Gazlı ya da elektrikli modellerine kıyasla daha ekonomik olan doğal gazlı benmari enerji masraflarını düşürecektir.
  • Servis

    Arıza ve bakım halinde servis hizmeti geniş olan firmayla muhatap olunmalıdır.

benmari-ce-belgesi.jpg    ce belgeli benmari