Endüstriyel mutfak logo

Pişirme üniteleri satın alırken

  • Planlama

    Mevcut yemek yiyecek kişi sayısına göre istenilen ocak ya da fırın seçimi yapılmalıdır. Endüstriyel mutfaklarda pişirme üniteleri olarak kullanılan kosan ocaklar, kuzineler, fırınlar ve konveksiyonlu fırınlar mevcuttur.
  • Uyarı

    Servis ve bakım konusunda sorun yaşamamak için gazlı ve elektrikli kullanılacak olan pişirme ünitelerini kesinlikle ikinci el olarak almamak gereklidir.
  • Servis Bakım

    Gerek görüldüğü takdirde en kısa sürede servis getirebilecek markalı gazlı ve elektrikli cihazları satın almamız gereklidir.

Mutfak Pişirme Ekipmanlarının faydaları

  • Hız

    Pişirme kapasitesi yetecek büyüklükteki ocak ve fırınlarla çalışmamız üretim hızımızı artıracaktır. Böylelikle üretim sürecimizde aksaklıklar minimuma inecek ve ayrıca personel gereksinimimiz de azalacaktır.
  • Kapasite

    Konveksiyonlu fırınlarımız ahçılarımızın en lezzetli yemeklerini sunuma hazırlayabilecek kapasitedir.
  • Maliyet

    Gaz ve elektrik sarfiyatı bakımından ekonomik pişirme ünitelerimiz mevcuttur.

 

CE Belgeli Pişirme Ünitelerimiz

 

İmalatını yaptığımız Pişirme Üniteleri örnekleri